6 GODE GRUNDE TIL TEAMBUILDING

1. Kommunikation og bedre samarbejde
At kunne kommunikere og arbejde bedre sammen er den vigtigste grund til, at folk vælger teambuilding. De bedste teambuildingsaktiviteter er baseret på at deltagerne skal kommunikere og samarbejde for at løse opgaverne.

2. Fremme innovation og kreativitet
Folk har en tendens til at have en større fantasi, når de er omkring folk, de er komfortable med. Så succesrige teambuildingsarrangementer bringer ikke kun mennesker tættere sammen, men de fører også til mere succesfulde og kreative løsninger på opgaverne. 

3. Aktivitetsmotiverne
Efter et sportshold vinder et stort mesterskab, fejrer de og har det sjovt. Dette motiverer dem til at vinde endnu mere. Dette ekstreme eksempel viser, at fest, jubel og sjov, der følger med hver TeamBonding-begivenhed, kan motivere medarbejderne til at bringe deres job til det næste niveau.

4. Konkurrence, fejring og håneretten
Konkurrencen har vist sig at øge præstationsevnen. Med sjove og udfordrende aktiviteter, hvor der konkurreres i større eller mindre grad, vil der altid forekomme begejstring og glæde og gode præstationer og succeser. Sejrsglæde og godmodige drillerier er ofte en del af konkurrencerne.

5. Styrke af teamets præstation
Efter at have gennemført teambuilding sammen, forstår deltagerne bedre hinandens styrker, svagheder og interesser. Denne forståelse hjælper dem med at arbejde endnu bedre sammen om fremtidige fremskridt, der er afgørende for teamets virke – teamwork.

6. Netværk, socialisering og bedre personligt kendskab
​At socialisere og skabe venner på arbejdspladsen, på holdet eller i klassen er en af de bedste måder, at skabe en god harmoni blandt kollegerne. En øget moral i teamet.

Overvejelser mht. friluftsaktiviteter