LANDGANG
Uden for overbæringssteder og raste- og overnatningssteder må landgang kun finde sted, hvor vedkommende ejers tilladelse foreligger, eller hvor naturbeskyttelseslovens almindelige bestemmelser giver ret til landgang. De offentlige skove og offentlige udyrkede, uhegnede arealer er åbne for færdsel til fods. 
 
OVERNATNINGSSTEDER 
Priser og adresser på overnatningsstederne.
Overnatningskort – her kan I overnatte.
Oplevgudenaa  – Tilvælg overnatning i menu på hjemmesiden.
 
RASTEPLADS
Beskeden plads med toilet, ofte tørkloset, beregnet til få timers pause. Overnatning er forbudt.
 

TELTPLADS 
Beskeden plads med koldt vand og toilet. Fælles for teltpladserne er, at de er beregnet til primitiv overnatning i telt eller lign. Pladserne må også benyttes til rasteplads. Teltpladserne er normalt uden regelmæssig opsyn. På 3 teltpladser er det gratis at overnatte, De Små Fisk, Ans og Kællinghøl. Lokale ordensregler om bl.a. båltænding og nattero skal overholdes. Overnatning i naturen.


OVERNATNING I TELT

Det er anderledes og hyggeligt, at overnatte i telt. CampingDanmark giver nogle gode råd vedr. teltferie. Der er god plads i kanoen, så normalt er det ikke noget problem, at have et stort telt med i kanoen. Det kan også være en idé, at sætte teltet op på landingsstedet (fx Bjerringbro Teltplads) før man sejler. Så står teltet klar om eftermiddagen når man ankommer. Husk, det kan godt blive koldt om natten i teltet.

Vi ønsker I får en god oplevelse på teltpladsen som I vil huske i mange år. “You can check out any time you like – but you can never leave”!
 
Det drejer sig om nogle gode oplevelser.


CAMPINGPLADS
Veludstyrede overnatningspladser, mange med teltplads direkte ved åen. Campingpladserne har alle moderne sanitære bekvemmeligheder – mange toiletter og gode badefaciliteter. Der findes køkkener, vaskeri med vaskemaskiner og tørretumbler, TV-stue, legeplads, ofte svømmebassin og mange andre faciliteter, der gør lejrlivet mere bekvemt.

Alle campingpladser har indkøbsmuligheder, åbningtiderne kan dog variere en del.

Campingpladserne er altid under opsyn, og der skal være nattero efter kl. 23.00. Dette krav fremgår af campingreglementet, der er gældende for alle campingpladser. Kravet om nattero vil derfor blive håndhævet af campingpladsenes ledelse.

Der betales overnatningsgebyr på alle campingpladser. Check den enkelte campingplads for priser.

Bålmad
Vi har 3 bål/griller på pladsen. Brænde kan købes for kr. 40,- for en spandfuld. Det er hyggeligt, at lave sit eget bål og lave en enkel og velsmagende aftensmad.

∗ Vild mad – det du spiser kan findes i naturen.
∗ Alletiders Kogebog – giver dig inspiration til nogle gode og nemme retter.

 

Ta´ jeres eget telt med
Det er altid hyggeligt med egen lille “sommerbolig”, og så er det sjovt at sætte teltet op for familien. CampingDanmark giver nogle gode råd vedr. teltferie. Der er god plads i kanoen, så normalt er det ikke noget problem, at have et stort telt med i kanoen. Det kan også være en idé, at sætte teltet op på landingsstedet (fx Bjerringbro Teltplads) før man sejler. Så står teltet klar om eftermiddagen når man ankommer. Husk, det kan godt blive koldt om natten i teltet.