NATUROPLEVELSER STYRKER HELBREDET MARKANT ​Glemmer du skoven, stranden, solsorten og sommerfuglene – og måske også din mentale sundhed, fordi så meget andet presser sig på?

Peter Qvortrup Geisling, læge og journalist, fortæller i NATUREN PÅ RECEPT, hvordan du holder sindet sundt med naturen som veldokumenteret medicin mod stress og tristhed. Naturen giver os i det hele taget ro og tid til at reflektere over livet. Det er vigtige mentale vitaminer – også for vores børn, der vokser op med iPad’en som elsket legekammerat, samtidig med at de er langt mindre ude i naturen end tidligere generationer.

Natouren på recept! ​

Grønt Danmarkskort – varetagelse af naturbeskyttelsesinteresserne.

Sans verden – når livet skal opleves er det sanserne der er på.

Natur og udeliv – inspiration og idéer til udendørs aktiviteter.

Die Kraft der Natur – et herligt tysk udtryk. Da jeg i 2014 var på vej hjem fra en forlænget weekend i Berlin med Skive Gymnasium gjorde vi ophold med bussen på en tysk rasteplads. Vi var en del der skulle aufs Toilet. Da jeg stod ved urinalet og tissede, læste jeg højt fra reklamen på toppen af urinalet, “Die kraft der Natur” – og undrede mig højlydt over at Kraft var hunkøn og Natur hankøn. Sekundet efter kom der en tysk grammatik lektion fra lokummet bagved, hvor Ulrich Predelli sad og trykkede den af. Altid godt med eksperter når nøden er størst.