Danmark er det perfekte land til cykelferien. Nedenstående er cykelferien set i et større (Jylland) perspektiv til lokale detaljer i Bjerringbro.​ Gudenådalen er rig på gode cykelruter og naturoplevelser.
 
På cykelferie i hele Jylland
Nationale cykelruter. Det nationale cykelnet skiller sig ud ved, at være udpeget som særlig cykelvenligt og dækker hele Danmark. De 12 ruter kan du se detaljeret.

Hærvejen på cyklen. God vejledninger og kortmateriale.
På cykel i naturen. Godt cykelkort.


​Cykelruter i midtjylland – oplev den smukke Gudenådal på cykel.​
Der er al mulig grund til at cykle. Vejret og landskabet er i hvertfald ingen hindring. Klik på billedet. Der ligger så mange spændende udfordringer og oplevelser og venter – livet er dejligt.

 “Save the environment – ride now!”

Outdoor Bjerringbro
På jeres cykelferie bør i gæste Bjerringbro Kano- og Teltplads. Her har vi Outdoor Bjerringbro til huse. Vi er selv totalt vilde med at cykle og vi skal nok sørge for, at I får den bedste service på jeres cykeltur.
  • Cykelvask og reparation.
  • Gode råd og vejledning til de bedste cykelruter.  
  • Cyklebørsen. Dygtig og venlig lokal cykelmekaniker. Kan fikse alt!
  • Teltplads der ligger naturskønt med gode faciliteter.​​

Bliv en dag eller to i Bjerringbro og snup en kanotur eller en tur på mountainbike på et af de mange spor der ligger i området.

B&B
Hvis I har behov for fast tag over hovedet – så er der disse 2 charmerende B&B muligheder, beliggende blot et stenkast fra Gudenåen.