Er I en familie der skal på kanotur med børn, så er strækning fra Tangeværket til Randers den perfekt rute. En sikker og oplevelsesrig kanoferie på 20 – 35 km, med mange gode camping- og teltpladser.
 

En kanotur med familien giver nogle gode, nære oplevelser. Det er skønt at sidde i kanoen sammen ned af åen. Samarbejdet med at styre kanoen og padle rigtigt. Samværet med familien – den gode samtale og perioder med stilhed, hvor man sidder sammen i kanoen. Spændingen i at sidde i en kano på vandet med de  fælles udfordringer der er på turen, og ikke mindst oplevelsen af vandet og den smukke natur. 

Pris for 3 dage pr. kano:  kr. 850,-

Ruten
Strækningen fra Tangeværket til Randers er uden søer og overbæringer, og således meget sikker at sejle. Vinden står ofte i sydvest – så der er ofte medvind.

Transport
Der er gode tog og busforbindelser på hele strækningen, Tangeværket kan dog være lidt svær at komme til. Check “Persontransport”.

Overnatning
Ta´ jeres eget telt med på kanoturen. Det er en lille vildmarksferie og det er altid hyggeligt og spændende med egen lille sommerbolig. Der er mange muligheder for overnatning på denne strækning.

Vælg Outdoor Bjerringbro
Vi har hjemsted i Bjerringbro og har også kanoplads ved Tangeværket. Derfor kan vi give jer den billigste pris. Vi sender jer personligt afsted fra startstedet og giver jer gode vejledning og gode råd til kanoturen. 

Tjek også “Basisturen” og “Gode råd og regler” for flere nyttige oplysninger.