FACILITETER
  • Gode bade- og toiletforhold (inkl. i prisen)
  • Lille køkken
  • Transportable bålsteder
  • Strømstik
PRISER FOR EN OVERNATNING
  • Voksne:                              kr. 50,-
  • Børn (ikke fyldt 12 år):     kr. 30,-

Vores filosofi vedr. ture i naturen er, at det gerne må være lidt barskt og udfordrende på selve turen, velvidende at overnatningen er god og hyggelig, med gode faciliteter. Hvis man ovenikøbet er i besiddelse af et godt telt, så venter der en rigtig dejlig tur. En teltplads beliggende inde midt i byen har nogle klare fordele. Det er nemt at proviantere og komme til og fra overnatningsstedet, og der er gode spisesteder lige om hjørnet, hvis I ikke gider lave aftensmad. Tjek Bjerringbro for flere oplysninger.

 
Det drejer sig om nogle gode oplevelser.
Regler på teltpladsen
Vi har tillid til, at overnattende gæster ønsker et godt og sjovt ophold. Således ved vi, at man respekterer de andre personer på pladsen og behandler pladsens faciliteter godt. Desuden forventer vi, at man er i besiddelse af en vis tolerance overfor andre overnattende gæster. Reglerne på teltpladsen er ganske enkelt:
  • Ro på pladsen i tidrummet kl. 23 -7.
  • Udvis respekt og tolerance overfor omgivelserne.

Der er naturligvis også ulemper ved en bynær teltplads. Der er biler og scootere der kører på vejene i byen, og unge mennesker der måske opholder sig på de tilstødende grønne arealer. Der har kun sjældent været uoverensstemmelser og en venlig dialog løser evt. problemer. Borgerne i Bjerringbro har respekt for kano- og teltpladsen. Vi håber at I må få et trygt og godt ophold på Bjerringbro Teltplads.

Bålmad
Vi har 3 bål/griller på pladsen. Brænde kan købes for kr. 40,- for en spandfuld. Det er hyggeligt, at lave sit eget bål og lave en enkel og velsmagende aftensmad.

∗ Vild mad – det du spiser kan findes i naturen.
∗ Alletiders Kogebog – giver dig inspiration til nogle gode og nemme retter.

Overnatning i telt
Det er anderledes og hyggeligt, at overnatte i telt. CampingDanmark giver nogle gode råd vedr. teltferie. Der er god plads i kanoen, så normalt er det ikke noget problem, at have et stort telt med i kanoen. Det kan også være en idé, at sætte teltet op på landingsstedet (fx Bjerringbro Teltplads) før man sejler. Så står teltet klar om eftermiddagen når man ankommer. Husk, det kan godt blive koldt om natten i teltet.

Vi ønsker I får en god oplevelse på teltpladsen som I vil huske i mange år. “You can check out any time you like – but you can never leave”!
 
B&B
Hvis I har behov for fast tag over hovedet – så er der disse 2 charmerende B&B muligheder, beliggende blot et stenkast fra Gudenåen.

Overnatningskort – kort med overnatninger ved hele Gudenåen.

Lystfiskeri
På en 400 m lang strækning langs Gudenåen må du fiske gratis, hvis du overnatter på teltpladsen. Et fiskekort koster kr. 150,-. Det sparer du altså!
 

Aktiviteter

Idræts- og legeaktiviteter – ved siden af teltpladsen ligger en sportsplads, der kan anvendes til mange forskellig et er altid sjovt at lege sammen. 

Lokale vandre- og løbeture – kom ud og oplev naturen i Gudenådalen.

MTB spor – gode mountainbike ruter i området.

Ta´ dig en vandre-, løbe- eller cykeltur – i de smukke omgivelser langs Gudenåen i Bjerringbro.

Energimuseet er en af Danmarks store turistattraktioner. Museet er en kombination af udstillinger, videnskabscenter og et hav af aktiviteter for hele familien. Her kan pilfingrene sagtens få en hel dag til at gå. Kom og studer klenodier fra elektricitetens barndom og vær med til hårrejsende elektricitets-forsøg.

Svømmehallen. Fra teltpladsen er der 1,3 km til svømmehallen. Det er muligt at få en dukkert i svømmehallen. Tag i Bjerringbro Svømmehal – her kan I have en sjov dag for hele familien.

Biograf. I Bjerringbro er der også en lille, hyggelig og god biograf.

Tange Sø Golfklub. 18-huls bane anlagt i et meget smukt terræn – kuperet og med udsigt over Tange Sø. Der er desuden en 9 hullers par 3 bane, som må spilles af ikke-golfere.