Naturligvis – vi skal ha´ meget mere natur.

Vi er kæmpe tilhængere af Danmarks Naturfredningsforening og alle de gode visioner om mere natur og biodiversitet. DN har en helt oprigtig kærlighed til naturen. 

Natursyn  –  hvad er natur og hvordan lever vi i og med den?

Outdoor Bjerringbro ønsker at igangsætte og inspirere til udendørs aktiviteter og oplevelser – og det må meget gerne være vildt og farligt.

Vi er rodfæstet i naturen.dk – “tour de natur”. Vi er vilde med Xterra, hvor aktiviteterne foregår udendørs – spændende, vilde og udfordrende naturoplevelser. 

Med DN i naturen – aktiviteter for børn og familier. Stille og roligt og meget reflekterende. Tjaa – helt fair, men der er også personer, der søger udfordringer i naturens elementer.

DN mener om MTB kørsel. Hvis man tager en tur på internettet, får man en helt klart indtryk af, at DN bestemt ikke kan li´ mountainbikere.

Outdoor Bjerringbro er enige med DN i kampen for mere natur, men der synes at være en holdning i DN til, at aktiviteter i naturen, er hyggelige familieture der især til glæde for børnene. Det kan bestemt også noget – men Outdoor Bjerringbro vil også meget gerne de vilde aktiviteter. Vi har oplevet glæden og euforien ved at være forpustet og udfordret i naturen. Evolutionært set som en kriger eller jæger i kamp for overlevelse. 

Der hvor “kæden hopper af” er uoverensstemmelsen med DN i aktiviter i naturen. Googler man vedr. DN´s holdning til mountainbikekørsel, så er der ikke meget positivt at finde. Indrømmet –  i Danmarks beskedne 3% natur af arealet, kan mountainbike fylde en del. 

Råt for usødet

Jeg (Jeppe Bo) er vild med lang ture i naturen – vand, hjul og fod. Især har turene på min mountainbike givet mig nogle fantastiske oplevelser.