Det er en god idé at opleve området på cykel. På cyklen kommer du vidt omkring og mærker naturen og kulturens vingesus. Er du på cykeltur eller tager du cyklen med til Bjerringbro Kano- og Teltplads, får du en førsteklasses service. Vi er meget i interesserede i at cykle og svigter cyklen, er du velkommen til at låne værktøj til reparationen eller finjusteringerne. Og så er der blot 200 meter op Cyklebørsen, der står klar med professinel hjælp til alt vedr. cykler.
 

Cykel og kano
Ved at være lidt kreativ i planlægningen, kan man kombinere kano- og cykelturen. Cykel ud til start- eller slutstedet og tag offentlig transport frem eller tilbage, se Transport. Hvis det er gode cykler med klik-hjul, er der også mulighed for at medbringe cyklerne i kanoen.

Kort og ruter
Det er en god idé, at planlægge cykelturen ud fra et kort. Kortene kan man købe sig til, se nedenstående links, eller man kan selv printe ruterne ud fra eksempelvis Google Maps.

“Stjernerute Bjerringbro” indeholder beskrivelse af 4 cykelture på mellem 25 til 40 km. Man skal selv anskaffe sig kortet, klik på linket. Hver enkelt tur byder på specielle oplevelser, og som cykelturist har du alle tiders chance for at opleve den varierende natur omkring Gudenåen. Alle ture starter og slutter i Bjerringbro. Det betyder, at du kan bo på teltpladsen under hele ferien og slippe for at pakke bagage hver dag.

Nyttige links til cykelturen

Bjerringbro Cykeludlejning. Udlejning af mountainbikes i Bjerringbro.

MTB ruter Viborg.

MTB ruter Randers

MTB ruter Silkeborg

Outdoor Denmark